SZÁLLÍTÁSi INFORMÁCIÓK

A SZÁLLÍTÁS IDŐPONTJA

A webshopból rendelt termékeket futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, a megrendeléstől számított 5-8 munkanapon belül. A házhozszállítást megelőzően - a futárszolgálat - értesítést küld arról, hogy a csomagot kézbesítik. A kézbesítés a futárszolgálat által megadott időintervallumban történik.

CSOMAGÁTVÉTEL

Arra kérjük, hogy a csomag átvétele előtt feltétlenül győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. Felhívjuk figyelmét, hogy a csomagolás megbontása kizárólag a csomag átvételét és a rendelés ellenértékének kifizetését követően van mód. Amennyiben ezt követően tapasztal bármilyen eltérést a rendeléshez képest, kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

FIZETÉS

Utánvétes vásárlás esetén a rendelés ellenértékét a futárnál, készpénzben vagy bankkártyával . A vásárlásról számlát állítunk ki, mely elektronikus úton érkezik a megrendelést követően.

SIKERTELEN KÉZBESÍTÉS

Amennyiben a futár az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon tud érdeklődni, majd a futár újra egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a kiszállítást.